Skip to main content
[mk_image src=”http://www.2nm.gr/wp-content/uploads/2016/06/2nm-accessories.jpg” image_width=”900″ image_height=”420″ frame_style=”border_shadow” align=”center”][mk_divider style=”shadow_line”]

Στην 2nm e-solutions, εμπορευόμαστε και παρέχουμε στους πελάτες μας έτοιμα συστήματα Η/Υ Quest (του μεγαλύτερου ομίλου πληροφορικής στην Ελλάδα την Info-Quest Technologies), με την εγγύηση της εταιρίας και μάλιστα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

Διαθέτουμε επίσης την κατάλληλη εμπειρία και τεχνογνωσία ώστε να είμαστε πάντα σε θέση να κατασκευάσουμε «από την αρχή» κομμάτι-κομμάτι τον Η/Υ που επιθυμείτε με σκοπό να καλύψετε όλες τις ανάγκες του γραφείου και της δουλειάς σας.

Παράλληλα προσφέρουμε στους πελάτες μας επώνυμους ελαφρώς μεταχειρισμένους υπολογιστές από επίσημους Microsoft Refurbished Resellers με εγγύηση 1 έτους στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε επίσης μεγάλη γκάμα από επώνυμα ανταλλακτικά και αξεσουάρ σταθερών υπολογιστών και Laptop όπως τροφοδοτικά, καλώδια, ποντίκια, πληκτρολόγια, κάρτες γραφικών, αξεσουάρ ασύρματου και ενσύρματου δικτύου, UPS προστασίας τάσης ρεύματος, φορτιστές για όλα τα laptop της αγοράς και πολλά άλλα.

Ενδεικτικά μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες που συνεργαζόμαστε: Microsoft, Logitech, HP, DELL, Intel, Kingston, Western Digitals, Hitachi, Toshiba, Lenovo, Nvidia, ATI, Approx, TP Link, Samsung κτλ