κατασκευή ιστοσελίδων
κατασκευή ιστοσελίδων

Στην 2nm e-solutions ειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων. Η αισθητική και η συνέπεια σε σύγχρονες και καινοτόμες διαδικτυακές εφαρμογές μας δίνει την δυνατότητα να κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που είναι σημεία αναφοράς. Μαζί θα συνεργαστούμε για μια επιτυχή παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, θα αναλύσουμε μηχανισμούς προβολής και το τρόπο που θα μετατρέψετε την ιστοσελίδα σας σε ένα εργαλείο marketing.

Στην 2nm e-solutions είμαστε γνώστες τόσο των τεχνολογιών όσο και των σχεδιαστικών τάσεων που χρησιμοποιούνται παγκόσμια στην κατασκευή ιστοσελίδων. Η μελέτη πριν από κάθε ξεχωριστό έργο που δημιουργούμε περιλαμβάνει:

  1. Σχεδιασμός: σύγχρονος σχεδιασμός ιστοσελίδων σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής. Αποτελεσματική επικοινωνία της εταιρικής ταυτότητας ο χρήστης πρέπει εύκολα να αντιλαμβάνεται πιο είναι το πεδίο δραστηριότητας της επιχείρησής σας.  
  2. Προγραμματισμός: χρησιμοποιούμε τις πιο βελτιωμένες πρακτικές στην κατασκευή ιστοσελίδων για την σωστή εμπειρία του χρήστη σε κάθε συσκευή (ανάλυση οθόνης).
  3. Σύστημα διαχείρισης CMS: είναι μια πλατφόρμα που σας δίνει την δυνατότητα να διαχειρίζεστε τα στοιχεία που αποτελούν την ιστοσελίδα π.χ. όπως είναι τα κείμενα ή οι φωτογραφίες.
  4. Responsive Web Design:  έχουμε σαν στάνταρ ότι κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε μπορεί να συνεργαστεί με κάθε συσκευή desktop, mobile και tablet.
  5. On page SEO: οι μηχανές αναζήτησης συνεργάζονται άψογα με τον κώδικα των ιστοσελίδων μας. Η Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης γίνεται πιο εύκολη και αποδοτική.
  6. Social Media: άψογη συνεργασία με το Facebook, twitter, Instagram κ.α.

Δείτε εδώ μερικές από τις ιστοσελίδες που κατασκευάσαμε.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ