Εάν δεν προλαβαίνετε να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας ή απλά δεν γνωρίζετε τον τρόπο τότε η 2nm αναλαμβάνει για εσάς την πλήρη διαχείριση της ιστοσελίδας σας.
Εάν θέλετε κάποιον συνεργάτη για να ανανεώνει την ιστοσελίδα σας γρήγορα και αποτελεσματικά τότε δείτε μερικές από τις υπηρεσίες διαχείρισης ιστοσελίδων που προσφέρει η 2nm e-solutions.

Διαχείριση περιεχομένου

Συμπεριλαμβάνει την προσθήκη, αφαίρεση, ανανέωση και επεξεργασία περιεχομένου όπως κείμενα, φωτογραφίες, media, banners, και λοιπού περιεχομένου.

Εικαστικές παρεμβάσεις

Συμπεριλαμβάνει την ανακατασκευή ή προσθήκη εικαστικών, ανανέωση γραφικών και τη γενικότερη επεξεργασία του Template (θέματος).

Σύνταξη και μετάφραση κειμένου

Συμπεριλαμβάνει τη σύνταξη και μετάφραση κειμένων της ιστοσελίδας στην Αγγλική και Ελληνική γλώσσα.

Διαχείριση e-shop

Συμπεριλαμβάνει τη διαχείριση και προσθήκη των προϊόντων, κατηγοριών και γενικού περιεχομένου ηλεκτρονικών καταστημάτων καθώς επίσης την όλη διαδικασία πληρωμών και συναλλαγών με τους πελάτες σας.

Διαχείριση του Ξενοδοχείου ή των ενοικιαζόμενων δωματίων σας.

Αναλαμβάνουμε την εξολοκλήρου διαχείριση του ξενοδοχείου ή των ενοικιαζόμενων δωματίων σας. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε την προώθηση της επιχείρισης σας στον internet, επικοινωνούμε με τους πελάτες σας και διαχειριζόμαστε τις κρατήσεις και την διαθεσιμότητα των δωματίων σας. Επίσης καταχωρούμε το ξενοδοχείο σας στα Online συστήματα κρατήσεων www.kalymnos-bookings.gr για την καλύτερη προώθηση του και την επίτευξη μεγαλύτερου αριθμού κρατήσεων.

Επεξεργασία εικόνων και Media

Συμπεριλαμβάνει την επεξεργασία φωτογραφιών, video, video uploading & embedding, επεξεργασία αρχείων ήχου, και λοιπού media περιεχομένου.

Λειτουργικές παρεμβάσεις

Συμπεριλαμβάνει προγραμματιστικές παρεμβάσεις του κώδικα της ιστοσελίδας για την τροποποίηση ή προσθήκη λειτουργιών στην ιστοσελίδα.