Δωρεάν κουπόνι διαφήμισης αξίας 75€ !

Με την δημιουργία της διαφημιστικής σας καμπάνιας Google Adwords η 2nm σας κάνει δώρο κουπόνι διαφήμισηςαξίας 75€ για να ξεκινήσετε την διαφημιστική σας καμπάνια στο Google.

Το Google Adwords είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος διαφήμισης.

Το Google Adwords σας βοηθάει να προσεγγίσετε τους πελάτες σας την στιγμή που ψάχνουν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, εμφανίζοντας την διαφήμιση σας είτε στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google είτε μέσα από χιλιάδες ιστοσελίδες σχετικές με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Με το Adwords μπορείτε να ορίσετε εσείς το κόστος της διαφήμισης. Χρεώνεστε μόνο για τους χρήστες που θα κάνουν κλικ στη διαφήμιση σας (Pay Per Click) και θα γνωρίσουν μέσα από το website σας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Για όσους δουν τη διαφήμιση σας, όσες φορές και αν τη δουν χωρίς να κλικάρουν πάνω της δεν πληρώνετε τίποτα!Google Adwords

Παράλληλα, με το Adwords έχετε πλήρη εικόνα σχετικά με την αλληλεπίδραση των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας. Με ποιον τρόπο σας αναζητούν, ποιες σελίδες του website σας έχουν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, ποια προϊόντα σας οδηγούν πιο εύκολα σε online πωλήσεις, ποιες υπηρεσίες σας έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση και ποιες οδηγούν πιο εύκολα τους επισκέπτες να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Επιπλέον μπορείτε να ρυθμίσουμε η διαφήμιση σας να εμφανίζεται μόνο στις περιοχές που μπορείτε να εξυπηρετήσετε, τις μέρες και ώρες που εσείς επιθυμείτε και στις θέσεις εκείνες που σας συμφέρει περισσότερο. Στο Google Adwords μπορείτε να διαφημιστείτε τόσο με διαφημιστικά μηνύματα κειμένου, όσο και με εικόνες, display, flash ή video διαφημίσεις.

Το Google Adwords δεν απαιτεί χρονική δέσμευση!


Γιατί να επιλέξετε την 2nm για την διαφήμιση σας στο Google Adwords;

Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει και να τρέξει μια διαφημιστική καμπάνια στο google adwords, χάνοντας πολλές φορές όμως χρόνο και χρήματα. Ακόμα και αν νομίζετε ότι η καμπάνια που τρέχετε είναι αποδοτική, μπορούμε να σας αποδείξουμε ότι μπορεί να αποδώσει ακόμα περισσότερο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Διαθέτουμε τις γνώσεις και την εμπειρία ώστε να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα άμεσα χωρίς να ξοδέυεστε άδικα. Από την αρχή θέτουμε τους στόχους (επισκεψιμότητα, online πωλήσεις, επικοινωνία μέσω email κτλ) και μετράμε μηνιαία τις λέξεις κλειδιά και τις διαφημιστικές καμπάνιες σας εξυπηρετούν καλύτερα.

Με διαρκή επικοινωνία, σας ενημερώνουμε μηνιαίως που ακριβώς ξοδεύονται τα χρήματα σας και τι απόδοση πετυχαίνουμε με κάθε αλλαγή της διαφημιστικής καμπάνιας.

Ελάτε στην 2nm e-solutions για να δημιουργήσουμε την διαφήμιση Google Adwords που ταιριάζει στην επιχείρισης σας!